AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Nagykereskedelmi ajándéküzlete
Találjon a legjobb ajándékokra még ma:
+36 21 2526699
Figyelem! Már UTÁNVÉTELRE is vásárolhat nálunk :) !

3x Masszázsgyertya - Izületlazító

Termékkód: MCan-04

A Nagykerskedelmi Szója Masszázsgyertyák a legmagasabb minőségű természetes viaszok keverékéből készültek. A jojoba olaj növeli e meleg masszázs élményét.

Használati utasítás:

Az Ön biztonsága érdekében fontos, hogy figyelmet fordítson ezekre az utasításokra. Elsősorban, ne féljen, hogy a viasz megégeti. Ez a speciális természetes viaszkeverék nagyon alacsony hőmérsékletnél olvad, már körülbelül 45 ° C -nál, ami egy átlagos fürdővíz hőmérséklet. 

Gyújtsa meg a gyertyát és hagyja égni tíz percig, míg elegendő viasz olvad. Mikor már elegendő mennyiséget kap, oltsa el a lángot és várjon körülbelül egy percet ( a tapasztalt masszőrök égő lánggal is használják a masszázsgyertyákat). A viasz meleg lesz, de nem forró, így nem égeti meg a bőrt. így egyenesen a pohárból lehetséges aplikálni, önteni a bőrre. A meleg olaj különösen érzéki élményt nyújt.

Úgy, mint minden masszázsterméknél,ajánlatos előszőr tesztelni ezt egy kissebb bőrfelületen, annak érdekében meggyőződjünk róla, hogy nincs jelen allergiás reakció.

Nem ajánlatos arcra használni. Kerülje a szembe kerülést. Úgy, mint a többi gyertyánál, soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül és ne használja tűzveszélyes anyagok, gyermekek és háziállatok közelében.


Származási hely China
Súly 0.22Kg /darab
Szállítási súly 0.744Kg
Méretek
Anyag/Összetevők Hydrogenated Soybean Oil, Jojoba Oil, Essential Oils: Rosemary, Ginger, Geranium, Clove Leaf
CPNP 1881904
Vonalkód 5055796521739
Anyag/Összetevők
Vonalkód