Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
Találjon a legjobb ajándékokra még ma :)

A kezdetek - 1995

A kezdetekben az Ancient Wisdom egy kis ajándékbolt-lánc volt, Sheffieldben és Derbyshire-ben, Angliában. A vásárlói igényekre reagálva eredeti aromaterápiás termékek sorozatát fejlesztették ki. Ezek a termékek olyan sikeresnek bizonyultak, hogy több kereskedő kezdte utánpótlásukat kérni. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a független ajándékáru nagykereskedelem vonzó ajánlat. Sikerünk egyik jellemzője volt és az is marad, hogy főleg az ügyfeleink igényére összpontosítunk.

Az évek során az aromaterápiás koncepció az ajándéktárgyak széles skálájával bővült, beleértve a gyertyákat, kristályokat és füstölőket. Jelenleg közel 10 000 termékvonalat tartunk készleten, Indiából, Indonéziából, Nepálból és Kínából importálunk – termékeinkkel egész Európára ellátva. 

A Szlovákiában működő elosztó raktárunban folyamatosan bővítjük termékpalettánkat azzal a szándékkal, hogy mindent biztosítsunk, amire ajándék üzletének szüksége van. Tekintse meg az AW Gifts történetét itt.

Miért "Ancient Wisdom" és "AW Gifts" ?

Nos, mindez körülbelül 6000 évvel ezelőtt kezdődött. A régészet által egyre inkább alátámasztott folklór azt mondja, hogy az emberiség korántsem volt primitív az úgynevezett primitív időkben. A Stonehenge és a piramisok jó példái annak, hogy egy ősi kultúra miként előzheti meg leszármazottait.

Az aromaterápia világa, a növények és fák titokzatos tulajdonságai olyan terület, amelyről a régiek egyértelműen többet tudtak, mint mi ma. Ennek az Ősi Bölcsességnek - innen az Ancient Wisdom kifejezés - a forrása nagy vita tárgya az akadémikusok és a teológusok között. Istenektől, a nefilimektől (Isten fiainak mitikus faja) vagy az idegenektől, földönkívüliektől származott? Tény és való, hogy nagy bölcsesség született és veszett el viszonylag rövid idő alatt, valószínűleg körülbelül 6000 évvel ezelőtt.

Komolyabban... Úgy tűnik, az aromaterápia iránti növekvő érdeklődés összefügg az ősi és spirituális dolgok iránti növekvő érdeklődéssel. Legtöbbünk meggyőződése, hogy van egy mélyebb oldalunk is.. Egy olyan oldal, amely szeret meleg és barátságos otthoni környezetet teremteni, gyertyát gyújtani, és élvezni a kellemes illatokat. 

Az Ancient Wisdom koncepció célja, hogy valamilyen módon kielégítse ezt a legalapvetőbb emberi szükségletet. 

Az AW Gifts természetesen az Ancient Wisdom Gifts rövidítése, és ez a mi kereskedési stílusunk Európában, ezért reméljük, hogy csatlakozik hozzánk az úton.


Öt ok miért...

Öt ok, amiért az Ancient Wisdom más, mint bármely másik nagykereskedelmi ajándékvállalat sem 

1. Nincsenek értékesítők! 

Nálunk nem alkalmazunk értékesítőket, soha nem talál meg minket a kiállításokon, soha nem fogjuk akarata ellenére meggyőzni, hogy tőlünk vásároljon. Senki nem kap értékesítési jutalékot azért,hogy eladjon Önnek bármit. Termékeinknek elég jónak kell lenniük ahhoz, hogy eladják magukat – nálunk rendelhet online, hatékonyan és gyorsan, a kedvezmények pedig hozzájárulnak a vállalkozása növekedéséhez és segítenek a további értékesítésben. 

2. Az AW Gifts csak nagykereskedelmi árusítással foglalkozik

Regisztráljon, hogy megtekinthesse a nagykereskedelmi árakat, kiskereskedelmi üzlettel nem foglalkozunk.. Több más nagykereskedőnek van online boltja és gyakran kiskereskedelmi üzlete is, így valójában versenyeznek a kiskereskedőkkel. Az Ancient Wisdomnál nem hisszük, hogy ez igazságos. A mi feladatunk, hogy a legjobb ajándéktárgyakat hozzuk Önnek a nagykereskedelem terén, a kiskereskedelmi forgalmazást Önre hagyjuk.

3. Az AW Gifts globális – működjön együtt velünk közvetlenül

Hosszú évek óta építünk és finomítunk egy nagyszerű termékskálát – irodákat/raktárakat alapítunk Indonéziában, Indiában és Kínában, hogy újabb nagyszerű ajándékokat szerezzünk be. Aromaterápiás termékeket, szappanokat, fürdőbombákat és otthoni illatosítókat is gyártunk Angliában, valamint szójaviasz gyertyákat Kínában, saját cégünkben.

4. Az AW Gifts környezetbarát és az igazságos kereskedésre összpontosít

Több mint húsz éve tisztességesen kereskedünk, biztosítva, hogy ellátási láncaink ne károsítsák a munkavállalókat, és mindent megteszünk a műanyagok és a káros összetevők mennyiségének csökkentése érdekében. Lehetőség szerint kézműves családi vállalkozásokkal dolgozunk együtt, akiknek fontos a termékek minősége és a vásárlók elégedettsége.

5. Az AW Gifts az Egyesült Királyság és Európa kedvenc ajándék-nagykereskedője

Az évek során jóval több mint 100 000 ajándékbolt regisztrált nálunk, több mint 70 000 törzsvásárlónk van - többnyire független ajándékboltok az egász világon. . Bízunk benne, hogy megbízható kereskedelmi partnere lehetünk. Csatlakozzon hozzánk még ma.