Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

+36 21 2526699  e: [email protected]
A rendelések feldolgozása 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Üdvözöljük az Ancient Wisdomnál

Pár szó a kezdetekről . . .


A kezdetekben az Ancient Wisdom kicsi ajándéküzlet hálózat volt Sheffieldben és Derbyshyreben működő boltjaival Nagy Britanniában.

Rólunk

Miért épp Ancient Wisdom - " Ókori Bölcsesség" ? Szóval, minden körülbelül 6000 éve kezdődött ... Régi jegyzetek, melyek egyre inkább támogatva vannak az archeológusok kutatásaival arról tanítanak bennünket, hogy az emberiség az ókori, "primitív" időkben valójában nagyon messze volt a primitivitástól. A civilizáció és a bölcsesség egyre inkább fejlődött. A Stonhenge és a piramisok gyönyörű és csodálatra méltó építményei a példái annak, hogy az ókori kultúra milyen magas színvonalon volt.


Az aromaterápia világa, a növények és fák titokzatos tulajdonságai az a terület, amiről az ókorban sokkal többet tudtak, mint most. Ezen antik bölcsesség forrása komoly nézetváltások ténye a tudósok és teológusok közt. Vajon isteni bölcsesség volt ez a vízözön előtt vagy a Nephilimektől ( Istenek fiainak és emberek lányainak utódjaitól ), esetleg a földönkívüliektől származott? Tény és való, hogy az ókori bölcsesség  viszonylag rövid idő alatt merült fel és veszett feledésbe, körülbelül 6000 évvel ezelőtt. 


Most valamivel komolyabban...

Úgy tűnik, hogy az aromaterápia iránti növekvő érdeklődés nincs összefüggésben a régi és lelki alapú dolgokkal. Az emberek többsége meg van győződve arról, hogy személyiségüknek van mélyebb, gyengédebb oldala. Olyan oldala, mely szívesen teremt kellemes, melengető otthoni légkört, égő gyertyák mellett élvezve a gyönyörő illatokat, otthonná varázsolva a házat. 

Az Ancient Wisdom koncepciójának fő célja az, hogy eleget tegyen ennek az alapvető emberi szükségletnek. 

Az AW Gifts illetve AW Ajándék az Ancient Wisdom Gifts kifejezés rövidítése és ilyen módon szeretnénk  Európában bemutatni termékeinket. Reméljük, hogy követni fognak minket ezen a kalandos úton.