Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
Találjon a legjobb ajándékokra még ma!

Vegye fel a kapcsolatot online eladónkkal weboldalunkon munkanapok alatt 8:00-tól 16:00-ig Live Chat funkciónk segítségével, illetve az itt feltüntetett elérhetőségek valamelyikével. Személyesen is meglátogathat bennünket és részletesen megismerkedhet termékkínálatunkkal bemutatótermünkebn..

Annak érdekében, hogy annyi figyemet és időt fordíthassunk Önre, amennyit megérdemel, bemutatótermünk előzetes megegyezés szerint áll rendelkezésére. Ez elegendő időt biztosít arra, hogy dolgozóink zavartalanul foglalkozhassanak az Ön igényeivel, kérdéseivel. Beszélgethetünk termékeinkről, weboldalunkról, újdonságainkról, legfrissebb ajánlatainkról és sokféle több érdekességről.

Bemutatótermünkben tehet azonnali megrendelést és kézhez is kaphatja a választott termékeket. Segítőkész alkalmazottjaink elkészítik rendelését maximum 1 órán belül, így máris hazaviheti ezt. Az elkészítés időtartama a választott áru mennyiségétől függ.

Amennyiben szereretné az árut helyben megrendelni és azonnal magával vinni, ajánljuk, hogy  13:30-ig látogasson meg bennünket. A főszezon alatt (szeptember-március) előfordulhat, hogy úgy a bemutatóterem, mint a raktár nagyon elfoglalt lesz. AWGifts tímünk tudatja önnel a rendelés körülbelüli elkészítési idejét és az esetben, ha Ön nem óhajt várni, házhozszállítjuk az árut.    Kapcsolat:

      Telefon: +421 33 558 60 74

      (magyar nyelvű ügyfélszolgálat)

       WhatsApp: +421 33 558 60 74

        hétfő-péntek: 7:30 - 15:30

 

        Email:

        [email protected]


         Cím:

         Ancient Wisdom s.r.o.,

         CTPark Trnava

         Prílohy 57

         919 26 Zavar 

         Slovakia


   

Segítségre van szüksége?

+421 33 558 60 74 Rendelkezésére állunk!