AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Nagykereskedelmi ajándéküzlete
Találjon a legjobb ajándékokra még ma
+36 21 2526699

Vegye fel a kapcsoaltot online eladónkkal weboldalunkon munkanapok alatt 8:00-tól 16:30-ig Live Chat funkciónk segítségével, illetve az azonnali hírek bármelyike segítségével az alul feltüntetett programokban. Személyesen is meglátogathat bennünket és részletesen megismerkedhet bájos termékeinkkel showroomunkban.


Annak érdekében, hogy annyi figyemet és időt fordíthassunk Önre, amennyit megérdemel, showroomunk előzetes megegyezés szerint áll rendelkezésére. Ez elegendő időt biztosít arra, hogy dolgozóink zavartalanul foglalkozhassanak Önnel. Beszélgethetünk termékeinkről, weboldalunkról, újdonságainkról, legfrissebb ajánlatainkról és sokféle több érdekességről.


Showroomunkban tehet azonnali megrendelést és kézhez is kaphatja a választott termékeket. Segítőkész alkalmazottjaink elkészítik rendelését 30 percen-1 órán belül, így máris hazaviheti ezt. Az elkészítés időtartama a választott áru mennyiségétől függ.


Amennyiben szeretné az árut helyben megrendelni és azonnal magával vinni, ajánljuk, hogy  13:30-ig látogasson meg bennünket. A főszezon alatt (szeptember-március) előfordulhat, hogy úgy a showroom mint a raktár nagyon elfoglalt lesz. AWGifts tímünk tudatja önnel a rendelés körülbelüli elkészítési idejét és az esetben, ha Ön nem óhajt várni, házhozszállítjuk az árut.    Kapcsolatok:

      Telefon: +36 21 2526699

      

      ( hétfő-péntek: 8:00 - 16:30 )

 

      Email:

      [email protected]     Cím:

     Ancient Wisdom s.r.o.
     Zavarská 7924/10G
     917 01 Trnava
     Szlovákia

Segítségre van szüksége? Készen állunk megválaszolni kérdéseit.

Rendelkezésére állunk!