Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
Találjon a legjobb ajándékokra még ma!
Caption

Szállítási feltételek

A szállítási díj Magyarországra 2 500Ft.

50 000 Ft+ÁFA  feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes. 

Az előnyös feldolgozási szolgátatással (választható szolgűltatás) a 12:00-ig leadott rendeléseket még aznap indítjuk, ez a szolgáltatás  2 700Ft-ba kerül. 

Az előnyös feldolgozás azt jelenti, hogy ugyanazon a munkanapon szállítjuk az adott munkanapon 12 óráig beadott rendeléseket, bankkártyás vagy utánvétes fizetés esetén.. A 12 óra után leadott, előnyös feldolgozási opcióval leadott rendeléseket a következő munkanapon szállítjuk ki. Magyarországon a rendelések többségét a futárszolgálat a következő munkanapon kézbesíti. Ha a rendelést nem küldik ki a meghirdetett időn belül, visszatérítjük az előnyös feladási díjat.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy felülvizsgáljunk bármilyen rendelést, és megtagadjuk az előnyös feldolgozást, ha azt nem tudjuk teljesíteni. Ilyen esetekben a 2 700Ft  szolgáltatási díjat visszatérítjük. Felhívjuk figyelmét, hogy hétvégén és munkaszüneti napokon nem adunk ki/ kézbesítünk megrendeléseket. Felhívjuk figyelmét, hogy Magyarországon túl tovább tarthat a szállítás – további részletekért kérjük, látogassa meg szállítási oldalunkat:

https://www.awgifts.hu/shipping.sys

Felhívjuk figyelmét, hogy a másnapi kézbesítés nem garantált, és bár a legtöbb megrendelés már a következő munkanapon érkezik meg vásárlóinkhoz, az Ancient Wisdom nem vállal felelősséget a futár késésekért.

A 20 000Ft+!FA alaltti rendeléseknél adminisztrációs és feldolgozási költségként 2 000 Ft-ot számlázunk. A Gold Reward tagok nem fizetnek adminisztrációs és feldolgozási költséget a kisebb rendeléseknél sem.

Szívélyes és örömteli fogadtatásként új vásárlóinknak első osztályú bónuszt nyújtunk. Amennyiben első megrendelésének értéke meghaladja az 50 000 Ft összeget ÁFA nélkül, automatikusan 5% árkedvezményt adunk Önnek az egész rendelésre, úgynevezett First Order Bónuszt. Rendszeres vásárlóink Gold Reward tagokká válhatnak, melynek köszönhetően nagy árkedvezményekkel vásárolhatják meg egyes termékeinket és nem fizetnek feldolgozási költséget a kisebb rendeléseknél sem.

A fő szezon alatt ( november-december) a rendelések feldolgozása a nagy mennyiség miatt általában hosszabb időt (3-4 napot) vesz igénybe, mint általában Kérjük vegye ezt a rendelés leadásánál figyelembe. Amennyiben sürgős rendelésről van szó, ajánljuk, hogy válassza az előnyös feldolgozás lehetőségét.Magyarország


INGYENES SZÁLLíTÁS
50 000 HUF + ÁFA feletti megrendelés esetén

2 500 HUF szállítási díj
50 000 HUF + ÁFA alatti megrendelés esetén


Európa és világ 

Örömmel nyújtjuk szolgáltatásainkat vásárlóinknak az egész világon, ezért igyekszünk ezt a folyamatot a lehető legkönnyebbé tenni. A szállítás árait megtalálja az alábbi táblázatban.


Zóna 1
Zóna 2

Zóna 3
Zóna 4
Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország
Franciaország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Horvátország, Dánia, Olaszország, Szlovénia, Nagy Britannia
Bulgária, Észtország, Finnország, Svédország, írország, Litvánia, Lettország, Portugália, Románia, Spanyolország
A Világ Többi Része


INGYENES SZÁLLíTÁS
80 000 HUF + ÁFA feletti megrendelés esetén


INGYENES SZÁLLíTÁS
120 000 HUF + ÁFA feletti megrendelés esetén
INGYENES SZÁLLíTÁS
260 000 HUF + ÁFA feletti megrendelés esetén
IGAZOLVA LESZ

3 300 HUF + ÁFA
80 000 HUF + ÁFA alatti megrendelés esetén 

4 900 HUF + ÁFA 
120 000 HUF + ÁFA alatti megrendelés esetén
9 800 HUF + ÁFA
260 000 HUF + ÁFA alatti megerndelés esetén
Adja be megrendelést és értesíteni fogjuk a szállítás költségét és idejét illetően.
szállítási határidő : 2- 3 munkanap
szállítási határidő : 3- 4 munkanap
szállítási határidő : 3 - 4 munkanap


Jó tudni:

Minimális megerendelés

A rendelések minimális összege nincs megadva. 

Fizetés

A fizetés magyar forintban (HUF) történik és elfogadjuk a debit és kredit kártyák többségét. A fizetés továbbá lehetséges banki átutalással és PayPal-lal, valamint utánvéttel.

ÁFA

Az összes ár ÁFA nélkül van feltünteteve oldalunkon.

Amennyiben a vevő profiljában feltünteti érvényes EU adószámát (VAT vagy EEC Trade Number számát), nem köteles ÁFÁ-t fizetni. Ha ez a szám nincs feltüntetve, 27% ÁFÁ-t számlázunk. 

A VAT az angol value‑added tax kifejezés rövidítése, aminek a szó szerinti jelentése hozzáadottérték‑adó, ez a kifejezés a magyar ÁFA kifejezésnek felel meg.

A közösségi VAT adószám igénylése egyszerű folyamat, a NAV-hoz szükséges kérvényt benyújtani, akár online módon is, amennyiben már rendelkezik magyarországi adószámmal (T101, T101E, T201, T201T, T201TSZ jelű igénylőlapok), ezután automatikusan elkészül a vállalkozás közösségi adószáma.

Biztosítás

Az Ancient Wisdom  üveg- és kerámiabiztosítást kínál 1 000Ft áron. A lehetőség választható a kosárban minden alkalommal a rendelés leadásánál. Ezt egyfajta hézagbiztosításként kínáljuk üveg- és kerámiaárukra, mivel a futárcégek nem nyújtanak fedezetet a szállítás közben megsérült üveg- vagy kerámiatárgyakra. Általában, ha bármi megsérül a szállítás során, jóváírást vagy visszatérítést ajánlunk a sérült tételekért. Üveg és kerámia biztosítási opcióval a megrongálódott tárgyak cseréjét is felajánljuk Önnek a következő munkanapi kiszállítással. Egyszerűen jelentse nekünk a kárt chaten/telefonon vagy e-mailben déli 12 óráig (hétfőtől péntekig); kérjük néhány fénykép elküldését, és még aznap elküldjük a cseredarabot. Ha a kár bejelentése délután, hétvégén vagy munkaszüneti napon történik, a pótlást a következő munkanapon intézzük.

Veszélyes Áru Szállítása

Némelyik termékünk veszélyesnek van nyilvánítva ( például a tiszta illóolajok vagy alkoholt tartalmazó termékek, mint pl. parfümök).

Annak érdekében, hogy ilyen karakterű termékekkel üzletelhessünk és szállíthassuk ezeket, többféle iskolázást abszolváltunk az áru biztosnágos csomagolását és szállítását illetően, az exportra és importra vonatkozó tőrvényekkel összhangban. Örülünk, hogy ezen termékeinket a világ országainak többségeébe szállítjuk. Ezeket az országokat megtalálja a következő listán:


Afganisztán
Albánia
Andorra*
Ausztria
Bahrajn
Belgium
Boszna - Hercegovina
Brunej
Bulgária
Kanári Szigetek
Kanári Szigetek (JER & GCI)
Korzika
Horvátország
Ciprus*
Csehország
Dánia
Irország
Észtország
Finnország
Németország
Ghana
Görögország


Hong Kong (Inc. Macao)
Magyarország
Izland
Indonézia
Irak
Izrael
Olaszország
Kuvait
Laosz PDR
Lettország
Lichtenstein
Litvánia
Luxemburg
Makedónia*
Malajzia
Málta
Monakó
Montenegró
Mianmar
Hollandia
Nigéria
NorvégiaOmán
Fülöp Szigetek
Lengyelország
Portugália ( Madeirát és az Azor Szigeteket kivéve)
Románia*
Oroszország
San Mrino
Szardínia
Szaud Arábia
Szerbia
Szingapúr
Szlovákia
Szlovénia
Dél Kórea
Spanyolország
Svédország
Svájc
Thaiföld
Törökország*
Ukraina
Egyesült Arab Emirátusok
Egyesült Államok
Vatikán
Amennyiben az Ön országa nem szerepel ezen a listán, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a 00421 (0)33 558 60 68 telefonszámon annak érdekében, hogy együtt megtaláljuk  a kézbesítés módját. Az exportot érintő munkaidő: hőtfőtől  - péntekig, 8:00 - 16:00 óra közt. Minden internetes megrendelés, mely hétvégén vagy ünnepnapon van beadva, a következő munkanapon  lesz feldolgozva.

* A szállításra ezekbe az országokba további feltételek vonatkozhatnak.

Segítségre van szüksége? Készen állunk megválaszolni kérdéseit!

+421 33 558 60 74 Rendelkezésére állunk!