AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása jelenleg 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Látogassa meg Showroomunkat!

Várjuk látogatásást :)

Jöjjön el megnézni termékeinket. Megismeri valódi méretüket,súlyukat, anyagukat. Érezni fogja az illóolajak illatát es meglátja, milyen szépen világítanak az úszó gyertyák. Regisztrálhat és tehet megrendelést egyenest a látogatása alatt. Ez a legjobb hely, amennyiben eredeti ajándékokra és szuvenírekre keres inspirációt.

A Showroom kizárólag kiskereskedők és fizikai személyek számára van nyitva, akik további értékesítés céljával vásárolnak.

Megértésüket köszönjük!

Itt az AWGiftsnél mindig nagyon örülünk, ha létező vagy új vevő látogat meg bennünket. Akár rendelését jön kiemelni hozzánk  vagy Showroomunkat jön el meglátogatni, mindig mosollyal fogjuk üdvözölni! Foglalja le látogatásának időpontját! Nézze meg kínálatunkat! Vigye máris magával megrendelését!


Showroomunk rezerváció alapján működik. Ez abból az okból van így, hogy annyi figyelmet tudjunk szánni Önre, amennyit megérdemel. Emódon a Showroom manager tud időt szánni a zavartalan beszélgetésre. Társaloghatnak a termékekről , oldalainkról, megismerheti legújabb ajánlatainkat és sokminden mást. 


Showroomunkban tehet azonnali megrendelést és kézhez is kaphatja a választott termékeket. Segítőkész alkalmazottjaink elkészítik rendelését 30 percen - 1 órán belül, így máris hazaviheti ezt. Az elkészítés időtartama a választott áru mennyiségétől függ.Amennyiben szeretné az árut helyben megrendelni és azonnal magával vinni, ajánljuk, hogy  13:30-ig látogasson meg bennünket. A főszezon alatt (szeptember-március) előfordulhat, hogy úgy a showroom mint a raktár nagyon elfoglalt lesz. 


   A Showroom nyitvatartási Ideje

     Nyitvtartási idő:

     Hétfő-Péntek  8:00-15:00


     Foglaljon időpontot showroomunkban!

     Tel.: +36 21 2526699

     Email: [email protected]


     Cím: 

     Zavarská 7924/10G

     917 01 Trnava 

     Szlovákia