Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Találj a legjobb ajándékokra még ma!.
Caption

Nincs Minimális Rendelés

Erősítse vállalkozását felxibiltással

Alapvetően mindenféle vállalkozást ünnepelünk és támogatunk, megértve, hogy a növekedés útja egyetlen lépéssel kezdődik. Több mint 28 éve élen járunk abban, hogy kivételes szolgáltatásokat és termékeket kínáljunk különféle vállalkozások számára. Tapasztalataink különböző iparágakra terjednek ki, lehetővé téve számunkra, hogy kielégítsük több mint 70 000 globális ügyfélközösségünk egyedi igényeit.


Filozáfiánk: nincs túl kicsi rendelés

Hiszünk a kisvállalkozások erejében és az őket mozgató álmokban. Ezért nálunk nincsenek minimális rendelési követelmények. Akár most kezdi, akár egy kis kiegészítést szeretne tenni vállalkozásában, mi szívesen állunk rendelkezésére.

Az adminisztratív, komissiózási és csomagolási költségek fedezésére 20 000Ft + ÁFA alatti megrendelés esetén 2 000Ft + ÁFA feldolgozási díjat számítunk fel. A Gold Reward ügyfelek ettől mentesülnek.


Globális elérhetőség, lokális eredmény

Világszerte több mint 70 000 ügyfelünkkel büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk kapcsolatban tartani a termékeket a vásárlókkal. Szlovákiai székhelyű raktárunk a tevékenység központja, amely biztosítja a hatékony szállítást Európa-szerte. Különböző szállítócégekkel dolgozunk együtt, hogy a legjobb szállítási árakat kínálhassuk, megkönnyítve Önnek termékeink kézhezvételét anélkül, hogy aggódnia kellene a magas szállítási költségek miatt.


Csatlakozzon hozzánk még ma

Tapasztalja meg velünk a különbséget. Nincs minimális rendelés, csak kivételes jutalmak és elégedett ügyfelek globális közössége. Növekedjünk együtt, törjük át a korlátokat és érjünk el új magasságokat. Üdvözöljük a lehetőségek világában, ahol minden megrendelést értékelünk, legyen az kicsi vagy nagy. További információért vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Induljunk el együtt erre az útra, építsünk sikert egy-egy rendeléssel.
Segítségre van szüksége?

+421 33 558 60 74 Rendelkezésére állunk!