Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Találj a legjobb ajándékokra még ma!.
Caption

A Vásároljon Most, Fizessen Később halasztott fizetési mód már elérhető az AWGifts Magyarország-on is

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól azon ügyfeleink számára, akik Szlovákia, Csehország, Magyarország, Románia, Lengyelország, Olaszország és Németország területéről vásárolnak, elérhető a PastPay - Vásároljon Most, Fizessen Később halasztott fizetési mód. Több más európai országban is dolgozunk azon, hogy ezt a fizetési módot felkínálhassuk. Reméljük, hamarosan minden EU-tagországban fel tudjuk ajánlani a halasztott fizetés opciót.

Az innovatív Vásároljon Most, Fizessen Később halasztott fizetési mód lehetővé teszi, hogy azonnal vásároljon weboldalunkon, és 30 vagy 60 napon belül fizessen a rendelésért!

Válassza a PastPay halasztott fizetési opciót a fizetési módok közül, és véglegesítse megrendelését a fizetési folyamatban, amelyet a szokásos módon kézbesítünk Önnek. A fizetést később is intézheti.

A folyamat egyszerű: 

1. Tegye a termékeket a kosárba 

Vásárolja meg a kívánt termékeket, és ne feledje, hogy nem kell előre fizetni értük.

2. Válassza a PastPay halasztott fizetési módot

Válassza ki a fizetési módok közül a halasztott fizetési módot. A PastPay átvesz egy kezdeti részfizetést, és fizetési lehetőséget kínál az egyenleg fennmaradó részére.

3. Sikeres rendelés, a csomag úton van 

A lehető leghamarabb kiszállítjuk megrendelését, miközben Ön akár 30 vagy 60 nappal is elhalaszthatja a fizetést.

4. A meghosszabbított fizetési határidő előtt egyenlítse ki a számlát a PastPay bankszámlájára történő utalással

Ezzel a halasztott fizetési móddal új lehetőséget szeretnénk nyújtani vállalati vásárlóinknak a likviditás javítására és a gyorsabb növekedés elérésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PastPay halasztott fizetési mód csak céges vásárlók számára érhető el. A PastPay fizetési lehetőség kiválasztása után a rendszer automatikusan visszaigazolást küld arról, hogy a halasztott fizetési mód elérhető-e az Ön cége számára vagy sem.

GYIK - gyakran ismételt kérdések

A PastPay halasztott fizetési módszer csak bejegyzett jogi személyek számára elérhető, akik érvényes adószámmal rendelkeznek. A PastPay rendszere az adószám alapján ellenőrzi a vállalkozás hitelképességét, és megállapítja a halasztott fizetési keretet.

Milyen országokban kínálható a PastPay halasztott fizetési módszer?

EU: Csehország, Szlovákia, Románia, Lengyelország, Olaszország, Németország, Magyarország: 30 és 60 nap

Szerezze be, amire szüksége van, amikor szüksége van rá

Elmúltak azok az idők, amikor bizonyos vásárlásokat előnyben részesített másokkal szemben, és elszalasztotta a nyereséget, mert nem volt az elvárásoknak megfelelő a készlet. Vásárolja meg, amire szüksége van, amikor szüksége van rá, és halassza a fizetést 30 vagy 60 nappal.

Adjon el többet, és fejlessze vállalkozását - Vásároljon most, fizessen később

A vásároljon most, fizessen később szolgáltatás segít javítani a pénzforgalmát, így arra összpontosíthat, ami igazán számít: az értékesítésre és a vállalkozás bővítésére.

Mi az a B2B Vásároljon most, fizessen később?

A vásároljon most, fizessen később lehetőséggel megvásárolhatja és megkaphatja a vállalkozásához szükséges készletet, berendezést vagy egyéb termékeket anélkül, hogy 30 vagy 60 napon át bármiféle költséget kellene fizetnie.

Mi az a PastPay? 

A PastPay egy digitális fizetési vállalat, és Európa vezető halasztott fizetési megoldások szolgáltatója a B2B e-kereskedelem számára. A PastPay partnerségével fizetési lehetőséget tudunk kínálni ügyfeleink többségének, miközben minden felet megóvunk a kockázatoktól.

Hogyan tudom kiegyenlíteni a számlát? 

A PastPay szolgáltatás használatával a webáruház, ahol vásárol, a követelést a Pentech Solutions Polska sp. z o.o. (PastPay) felé továbbítja. Ez azt jelenti, hogy a számlát úgy tudja kiegyenlíteni, hogy a teljes összeget átutalja a PastPay bankszámlájára.

Bankszámla - utalási részletek :
IBANFIRST SA
BE98 9140 4490 9493
SWIFT: FXBBBEBBXXX

Az összeget utalja erre a bankszámlára akkor is, ha a számlán a webáruház számlaszáma szerepel, mivel a PastPay már megvásárolta a számlát a webáruháztól. A számlát legkésőbb a meghosszabbított fizetési határidőig szükséges kiegyenlíteni.

Kiegyenlíthetem a fennálló fizetésemet a fizetési feltételekben meghatározott időpontnál korábban?

Igen, banki átutalással előre is rendezheti a fizetéseket. Lépjen kapcsolatba az [email protected] mail-címmel, és ügyfélszolgálati munkatársunk megadja az ehhez szükséges adatokat.

Mi történik, ha nem fizetem ki időben a számláimat?

Amint a számla esedékessége lejárt, a PastPay megkezdi a felszólítási folyamatot. Megpróbálnak kapcsolatba lépni Önnel e-mailben és telefonon. Szükség esetén behajtási ügynökség is bevonásra kerül.

Regisztrálnom kell a Pastpay használatához?

Nem, a PastPay-t az AWGifts ügyfélfiókján keresztül használhatja. Nem kell semmit tennie, mielőtt kiválasztja a fizetési feltételeket a fizetésnél.

Mennyi a maximális összeg, amelyet egy tranzakcióra költhetek a Vásároljon most, fizessen később halasztott fizetési funkcióval?

Az azonnali hitelezési feltételeket legfeljebb 20 000 € ( kb. 7 600 000Ft - az aktuális árfolyamtól függően) értékig emelhetjük. E felett a PastPay hitelelemzőinek manuális felülvizsgálatot kell végrehajtaniuk.

Fizethetek részletben?

A PastPay jelenleg nem kínál részletfizetési tervet.

Adahatok le rendelést halasztott fizetési módszerrel és néhány nap múlva egy másodikat, azonos módon?

A halasztostt fizetési mód segítségével tetszőleges számú rendelést adhat le, feltéve, hogy nem lépi túl fiókja hitelkeretét, és lépést tart az esedékes fizetésekkel.

Továbbra is hozzáférhetek a PastPay megoldáshoz, ha kések a fizetéssel?

Nem, a kifizetetlen számlákkal rendelkező ügyfeleknek nem áll módjukban új rendeléseket leadni, amíg tartozásukat ki nem egyenlítették.