AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása 2 munkanapot vesz igénybe.
Caption

Gyakran Ismételt Kérdések - Frequently Asked Questions


Itt választ találhat ügyfeleink gyakran feltett kérdéseire.

Mekkora a rendelés minimális értéke?

A rendelés minimális összege nincs megadva. Adminisztrációs és feldolgozási költségként 2 000 HUF összeget számlázunk, ez azon megrendelésekre érvényes, melyeknek összege kevesebb, mint 20 000 HUF + ÁFA.  A Gold Reward tagok nem fizetnek adminisztrációs és feldolgozási költséget a kisebb rendeléseknél sem.

A termékek megfelelnek vegánoknak és vegetáriánusoknak?

Kozmetikai termékeink többsége vegánbarát. Valójában gyorsabb felsorolni azokat, amelyek nem, ezért kérjük, olvassa el az alábbi listát: 

Kézműves Olívaolajos Tömbszappanok 

- ArtS-26-Szamártej - Olíva Tömbszappan ( https://www.awgifts.hu/arts-26 )

-  ArtS-16-Propolisz - Olíva Tömbszappan ( https://www.awgifts.hu/arts-16 )

Koktail Pezsgő Fürdőbombák

- CBB-02-3x 3 darabos Fürdőbomba Együttes Margarita ( https://www.awgifts.hu/cbb )

Vidám Funky Fürdőbombák

Vidám Funky Fürdőbombák ( https://www.awgifts.hu/fbb ) 

Olyan színezékeket és összetevőket használunk, amelyeket nem teszteltek állatokon, vagy nem rovarokból állítottak elő. 

Termékeink egy része bőrből vagy vaddisznószőrből készült; ez a termék leírásában és / vagy nevében meg van adva.

A termékekben használt pálmaolaj rendelkezik RSPO tanúsítvánnyal ?

Az Ancient Wisdom és az AWGifts Magyarország elkötelezett az ajándék- és kozmetikai piac fenntarthatósága mellett. Büszkék vagyunk etikus gyártói és importőr státuszunkra. Csak az RSPO és a POIG tagjaival dolgozunk együtt, szeretnénk felhívni a vásárlók és fogyasztók figyelmét a jó pálmaolajra, hogy felelősségteljesebb vásárlási döntéseket hozhassanak.

Árusítanak végfelhasználóknak is?

Az AWGifts Magyarország egy nagykereskedelmi webáruház. Kizárólag kiskereskedőkkel, vagy olyan személyekkel, akik további forgalmazás céljával vásárolnak, dolgozunk együtt. Ahhoz, hogy megtekinthesse termékeink árait, regisztráció szükséges cége, vállalkozása adataival, és az ezzel összefüggő fiók kailakítása a weboldalunkon. Árainkat nem tehetjük ismertté a nem regisztrált árdeklődők számára. Ahoz, hogy pontos információkat tudjunk adni és fel tudjuk dolgozni rendelésit, ismernünk kell a teljes nevét, cégnevét, címét (szállítás és számlázás), elérhetőségi telefonszámát és e -mail címét. Ha nem rendelkezik cégjegyzékszámmal vagy ÁFA, esetleg VIES -számmal, ezeket később is megadhatja, mert a számlázásnál szükség lesz ezekre, viszont nem kötelezőek az első regisztrációhoz.

Miért látható két ár a terméknél a weboldalon?

Minden feltüntetett ár ÁFA nélkül értendő. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy weboldalunk árait naprakészen tartsuk, azonban az említett árak bármilyen változása előzetes értesítés nélkül lehetséges. A honlapon szereplő árak minden más forrást felülírnak.

Egyes termékek mennyiségi/ Gold Reward kedvezményt kapnak. Ezek a termékek meg vannak jelölve a termékoldalakon. Ha egy termékoldalon kedvezmény látható, az csak az adott termékre vagy termékcsaládra érvényes. A tömeges / Gold Reward kedvezmények egyformák, különböző feltételek alapján - ez nem két kedvezmény, és nem kombinálhatók.

Itt láthatja a példát az árak megjelenítésére:

Ár: a nagykereskedelmi ár ÁFA nélkül RRP: az ajánlott kiskereskedelmi árat jelenti (olyan ár, amelyért ügyfeleinknek el kell adniuk)

Caption

Itt láthatja a példát az árak megjelenítésére: 

Ár: a nagykereskedelmi ár ÁFA nélkül 

AKÁ: az ajánlott kiskereskedelmi árat jelenti (csak információs jellege van, tetszés szerint változtatható a további forgalmazásnál)

Használhatom a képeket és a leírásokat webhelyemen vagy boltomban?

Az Ancient Wisdom Marketing Ltd engedélyezi a weboldal képeinek és nyomtatott részeinek elektronikus másolását és/vagy nyomtatását, viszont kizárólag az Ancient Wisdom s.r.o. -nál (AWGifts Magyarország) történő megrendelés vagy e webhelyet vásárlási forrásként való feltüntetrése esetén. Az ezen az oldalon található anyagok bármilyen más felhasználása (beleértve a fentiektől eltérő célokra történő sokszorosítást, módosítást, terjesztést vagy közzétételt) az Ancient Wisdom Marketing Ltd előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.

Elérhető minden szükséges anyag a kozmetikai termékek forgalmazásához?

Valamennyi kozmetikai használatra szánt termékünk a törvény által előírtak szerint tanúsított és tesztelt, és ezen termékek összes összetevője elérhető a webhelyen keresztül vagy kérdésre. Ezen kívül minden termékünk be van jegyezve a CPNP alatt, amely a kozmetikai termékek uniós adatbázisa.