Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
Találj a legjobb ajándékokra még ma!.
A rendelések feldolgozása 2-3 munkanap.
              Versenyképes szállítási díjak
                  Bónusz az első rendeléshez
                   Gold Reward előnyök
                  Tömeges árkedvezmény

Tapasztalja meg az autentikus brit kézműves mesterséget az Egyesült Királyságban gyártott nagykereskedelmi ajándékainkkal és kozmetikumainkkal

Ismerkedjen meg a brit kézműves mesterséggel és innovációkkal az Egyesült Királyságban gyártott nagykereskedelmi ajándékok és kozmetikumok kiváló választéka által, melyeket kifejezetten az egyedi hagyományok és a mai kreativitás tiszteletére készítettünk az Egyesült Királyságban. Sheffield szívében található gyártásunk a kiváló bőrápolást, a varázslatos szépségápolási termékeket és a kézműves ajándékokat testesíti meg.


Kiváló minőség és kivitelezés

Az összes termék alapja az AW Aromatics és Artisan: egy egyedülálló gyártóüzem, ahol a hagyomány kéz a kézben jár a páratlan kiváló termékek előállításához szükséges készségekkel. Minden kézzel kiöntött szappantól az egyedi keverésű kozmetikumokig, és minden eredeti fürdőbomba készlettől az aromaterápiás alkotásokig egyértelmű, hogy kézműveseink elkötelezettek a minőség iránt. Ezért a Made in UK nemcsak az eredet címkéjévé válik, hanem ígéretté is válik a minőséget illetően.


Termékek széles választéka mindenkinek

Széles termékválasztékunk mindenki számára kínál valamit. Választékunk a legkiválóbb kézműves szappanoktól és gyertyáktól a legújabb szépségtrendekig és a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen cikkekig terjed. Mindezek a termékek csak az Ön számára készültek, arra szolgálnak, hogy feldíszítsék az otthonokat és luxustermékekkel kényeztessenek.


A brit kreativitás és kiválóság ünneplése

Igazán büszkék vagyunk angol kollégáinkra, akiknek az óriási kreatív képességei és elhivatottsága tükröződik ezekben a gyönyörű termékekben. Az ő kreatív lelkületük késztet bennünket arra, hogy lépést tartsunk a fürdő- és szépségápolás legújabb modern trendjeivel, hogy kínálatunk ne csak megfeleljen a minőségi előírásoknak, hanem meg is haladja ezeket.


Csatlakozzon hozzánk a brit báj, minőség és innováció ünneplésében. Ajándékok és kozmetikumok közvetlenül az Egyesült Királyságból.