Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
Találj a legjobb ajándékokra még ma!.
A rendelések feldolgozása 2-3 munkanap.
Caption

Saját címkével forgalmazható termékek

Az Ön márkája megérdemli, hogy mindenhol ott legyen! Ezeket a termékeket - és sok továbbit a kínálatunkból - saját címkéjével forgalmazhatja, saját márkáját értékesítheti, és saját személyiségét adhatja hozzájuk. A gyertyáktól, füstölőktől, szappanokon át az illóolajokig, most hozzáadhatja saját bélyegét, és népszerűsítheti márkáját.

Minden szükséges információ megtalálható a weboldal alján.

Hogyan címkézze fel termékeit?

A kozmetikai termékek címkézése fontos lépés a márka bevezetésében. Ebben az útmutatóban végigvezetjük a kozmetikai termékek hatékony címkézésének folyamatán.

Kozmetikai termékek definíciója

A kozmetikai termékek a test ápoására használt anyagok vagy készítmények széles körét foglalják magukban, olyan területekre összpontosítva, mint az arc, a bőr, a haj vagy a körmök. Ezeket a termékeket jellemzően helyileg alkalmazzák, és magukban foglalhatnak sminket, bőrápoló termékeket, hajápolási termékeket, illatanyagokat és testápolási cikkeket.

Néhány gyakori példa a kozmetikai termékekre: alapozó, rúzs, szemhéjfesték, szempillaspirál, hidratálók, tisztítószerek, samponok, kondicionálók, parfümök és dezodorok. Különféle formákban kaphatók, például krémek, testápolók, púderek, gélek, spray-ek és rudak, hogy megfeleljenek a különféle preferenciáknak és alkalmazási módoknak. Fontos megjegyezni, hogy a kozmetikai termékek különböznek a gyógyszerészeti termékektől, mivel nem egészségügyi állapotok diagnosztizálására, kezelésére vagy gyógyítására szolgálnak; elsődleges céljuk a megjelenés és a személyes ápolás javítása.

Példa a kozmetikai termék címkéjére

A címketerv véglegesítése előtt alapvető fontosságú, hogy megértse a kozmetikai termékek címkézésére vonatkozó jogi követelményeket a célpiacon. A törvények és rendelkezések országonként vagy régiónként eltérőek lehetnek. Győződjön meg arról, hogy címkéi megfelelnek a szabályozó testületek, például az EU/UK Kozmetikai Szabályzata vagy a helyi szabályozó hatóságok által meghatározott irányelveknek.

Caption

Nem kozmetikai termékek vagy egyéb vegyi anyagok címkézése

A nem kozmetikai termékek a cikkek széles skáláját ölelik fel, beleértve az illatanyagokat, illóolajokat, gyertyákat és különféle vegyi anyagokat. Ezeknek a termékeknek a megfelelő címkézése alapvető fontosságú a fontos információk fogyasztókhoz való eljuttatása és a szabályozási szabványok betartása szempontjából. Függetlenül attól, hogy a nem kozmetikai termékei veszélyesek-e vagy sem, vagy ha nyersanyagokról vagy keverékekről van szó, elengedhetetlen a címkézési irányelvek betartása.

Az alábbiakban néhány általános irányelv található a nem kozmetikai termékek címkézésére vonatkozóan az EU-ban:

Caption

Mindig ellenőrizze az adott ország vagy régió speciális címkézési előírásait és követelményeit, mivel ezek eltérőek lehetnek. Termékei biztonságának és átláthatóságának biztosítása érdekében elengedhetetlen az összes vonatkozó előírás betartása.

1. Termékazonosító

A termékek és az illat neve

2. A gyártó/forgalmazó/viszonteladó neve, címe és telefonszáma

Ez lehet a mi cégünk vagy az Öné, ha beszerzi CLP-dokumentumainkat (általában minden termékoldalról letölthető), és készen áll arra, hogy bárkinek átadja azokat, aki meg szeretné tekinteni. Lehet bármilyen értékesítési platform, például amazon, ebay vagy etsy stb.

3. CLP-információ, ha releváns (jelzőszó, mint például „❗️Figyelmeztetés”, „⚠️ Veszély”, Figyelmeztető mondatok, piktogramok) 

Ez általában minden termékoldalon letölthető. A CLP-címkék célja, hogy könnyen érthetőek és konzisztensek legyenek a különböző veszélyes anyagok és keverékek között, segítve a felhasználókat és a fogyasztókat a vegyi anyagok kezelésével, tárolásával és ártalmatlanításával kapcsolatos tájékozott döntések meghozatalában.

4. UFI-szám, ha veszélyes keverékről van szó 

Az UFI része a mérgezési központok harmonizált bejelentési követelményeinek az EU-ban. Az UFI-szám célja, hogy konkrét hivatkozást adjon egy adott keverékre, megkönnyítve a mérgezési központok számára a pontos összetétel azonosítását vészhelyzetek vagy veszélyes anyagokkal kapcsolatos események esetén. Segít abban, hogy a megfelelő tanácsokat és útmutatást azonnal megkaphassák. Minden egyes termékoldalon megtalálható a letöltéshez.

5. Névleges mennyiség 

Fontos, hogy a termék névleges mennyisége vagy térfogata fel legyen tüntetve a palackon. A névleges mennyiség a palackban lévő termék mennyiségére vagy térfogatára vonatkozik. Ezt az információt általában szabványos mértékegységekben adják meg, például milliliterben (ml) vagy folyadékunciában (fl oz).