AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása 2-3 munkanapot vesz igénybe.
Tömeges árkedvezmény
Rendeljen 10 vagy több darabot ebből a termékcsaládból és nyerjen 5% árkedvezményt
Előnyös ismételt rendelés
Rendeljen újra 30 napon belül és nyerjen 5% árkedvezményt!

10 ml Neroli Dilute Illóolaj

Termékkód: EO-32

Latin név: Citrus Aurantium 

A növény használt része: Virágok

Származási hely: Tunézia

Extrahálási módszer: vízdesztilláció

5% -os hígítás a szőlőmag-olajban

A Neroli illóolajat a keserű narancsfa (Citrus aurantium var. Amara) virágaiból nyerik és a bergamothoz hasonló illata van. A virágokat kézzel gyűjtik, és az olajat vízdesztillációval állítják elő, mivel a virágok túl törékenyek a gőzdesztillációhoz. Ez az egyik legnépszerűbb illóolaj csodálatos illata és terápiás tulajdonságai miatt.

A Neroli illóolaj nagyon nyugtató, és állítólag enyhíti a krónikus szorongást, depressziót, félelmet, depressziót, sokkot és stresszt. Úgy gondolják, hogy megnyugtatja a bélgörcsöket, a vastagbélgyulladást és a hasmenést is. Nyugtató tulajdonsága miatt jó álmatlanság, szívdobogás, neuralgia és szédülés esetén. Párologtatóban jó használni betegszobákban, segít a lábadozásban. A Neroli olaj elősegíti a bőrsejtek regenerálódását és hasznos a hegek gyógyításában, elősegíti a bőr kisimulását, leküzdi a striákat és a törött kapillárisokat.

A neroli olajat már a régi rómaiak is használták. 1680-ban Anna Maria Orsini, Nerola hercegnője a keserű narancsfa olaját ruhái és fürdővize illatosításához használta. Ezóta ez az illóolaj Neroli néven ismert. A legendák szerint ezeket a narancssárga virágokat a menyasszonyi ágyak díszítésére használták, hogy még kellemsebbé tegyék a fiatal házasok pihenését. Az olaj előállítása eléggé drága nagyon fontos, hogy a virágokat azonnal a virágzás után gyűjtsék, míg teljesen frissek.

Származási hely Tunisia
Súly 0.04Kg /darab
Szállítási súly 0.04Kg
Méretek 65x24 (mm)
Anyag/Összetevők Citrus Aurantium, 5% Dilution in Grapeseed Oil
CPNP
UFI
Vonalkód 5055796528691
Függelék Neroli Essential Oil MSDS 2016
Anyag/Összetevők
Vonalkód