Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Találj a legjobb ajándékokra még ma!.

Miért a Freedom Project? 

India falvaiban és műhelyeiben olyan munkásokat foglalkoztatnak, akik kézzel készített termékeket gyártanak a nyugati országokba irányuló exportra. Noha ezeknek a dolgozóknak a fizetése területtől és szaktudásuktól függően változik, fizetésük általában napi 150 rúpia (körülbelül 920Ft). A termékek exportja nagyon szükséges munkahelyeket teremt a vidéki területeken és annak ellenére, hogy a munkahelyek kínálata meghaladja a keresletüket, a bérek nagyon alacsonyak. Meg lehet élni ezen a bérszinten (sok indiai sokkal kevesebbért él), de ilyen körülmények között élni alapvetően nehéz. Ha azonban lehetőségük nyílna jobb oktatásra, és idegen nyelveket tanulnának, főleg angolul tudnának, az nagy változást jelentene az életükben. Kaphatnának jobb állást pl. egy kávézóban és feljebb léphetnének a turista forgalomban is.

Mi az a Freedom Project? 

Dávidnak, az AW alapítójának egy csésze kávé mellett az az ötlete támadt, hogy 35 Forintnyi összeget visszatérít az indiai kézműveseknek és a közösségnek az eladott füstölőpálcikák minden egyes csomagjából, hogy kifizesse nekik az angolórákat. 12 csomag füstölőpálca 10 alkalmazottnak fizet angolórát. A gyár helyet ad és szaktanárt alkalmaz. A személyzet órákért cserébe megtanítja a többi munkatársat a készségeikre. Így a gyár több képzett munkaerőt kap. 

Caption

És itt még nem végeztünk:)

Indiai ügynökünk, Mr. Chatterjee segítségével 2014-ben "örökbe fogadtunk" egy kis árvaházat. Honnan jönnek ezek a hajléktalan gyerekek? Számos oka lehet annak, hogy az utcára kerültek. Gyakran koldusbandák kezébe kerülnek. A rendőrség közvetlenül az árvaházunkba hozza őket az utcáról. Az árvaházban Kundu úr és asszony úgy vigyáznak rájuk, mint a saját gyerekeikre. Az aranyos párnak és a gyerekekre főzõ hölgynek 25 gyermeke van. A gyerekek jó iskolába járnak, tiszták, jól öltözöttek és csodálatosan viselkednek. Ráadásul nagyon tehetségesek. Van angol tanáruk is, hogy könnyebben kezdjék majd az életet.