AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Nagykereskedelmi ajándéküzlete
Találjon a legjobb ajándékokra még ma:
+36 21 2526699
Figyelem! Már UTÁNVÉTELRE is vásárolhat nálunk :) !
Caption

Frissítés: 2020. 3. 25.

A Corona vírus terjedésének megelőzése érdekében több féle intézkedés jött hatályba az utóbbi hetekben, napokban. Amennyiben kétségei vannak áruházunk és raktárunk működésével kapcsolatban, szeretnénk biztosítani róla, hogy míg ez biztonságos lesz alkalmazottaink és vásárlóink számára egyeránt, működésünk biztosítva lesz. Szüntelenül figyeljük a fejleményeket, kapcsolatban vagyunk a felelős szervezetekkel és megteszünk mindent azért, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Amennyiben ez szükséges, változásokat hozunk és alkalmazkodunk a helyzethez, hogy minden a lehető legjobban működjön továbbra is.

Operatív intézkedések...és néhány megfontolandó lehetőség

Az alábbiakban olvashat aktuális intézkedéseinkről a működésünket illetően. Továbbá van az Ön számára egy jó hírünk, új lehetőséget hozunk, mellyel segíthetünk az Ön üzletének.


Munka otthonról

Lehet, hogy észrevette, több munkatársunk az ügyfélszolgálatból a napokaban otthonról dolgozik. Biztosítjuk róla, hogy a legmodernebb kommunikációs eszközökkel rendelkezünk és kérdéseit, követelményeit ugyanolyan hatékonyan és magas szinten fogjuk oldani, mint eddig is-ez a célunk! Kérjük Önt, hogy legyen megértéssel és türelemmel csapatunk iránt, munkatársaink ezekben a nehéz időkben is az Ön maximális elégedettségére törekszenek.

 

Raktár

Csapatunk minden nap dolgozik azon, hogy bebiztosítsa a rendelések feldolgozását. Minden szükséges és elérhető lépést megteszünk azért, hogy dolgozóink biztonságban legyenek, a testhőmérséklet ellenőrzésétől kezdeve a szájmaszkok és kesztyűk használatán át a látogatók cégünkbe való belépésének betiltásáig.


Bemutatóterem
Bemutatótermünk jelenleg zárva tart, személyes áruátvétel nem lehetséges. Megértését köszönjük. Amennyiben további információkra van szüksége ezzel kapcsolatban, kérjük jelezze.

 

Áruküldés

Jelenleg több futárszolagálattal működünk együtt. A futárok munkáját nagyon magasra értékeljük és természetesen tudatában vagyunk annak, hogy nélkülük nem tudnánk működni. Vásárlóink és a futárszolgálat munkatársai védelmének érdekében szeretnénk óvatosságra kérni a küldemény átvételénél. Kérjük használjon szájmaszkot és kesztyűt és tartsa be a méteres távolságot a futárszolgálat munkatársától. Egyúttal szeretnénk megkérni, amennyiben jelenleg karanténban van, értesítse erről a futárszolgálat munkatársát a csomag kézbesítése előtt.

 

Raktárkészlet

Beszerzési osztályunk folyamatosan dolgozik az árukészlet feltöltésén. A Kínából rendszeresen beszállított áru jelentős késésben van, biztosítjuk viszont róla, hogy a legközelebbi küldemény április végén indul Kínából hozzánk, május második felében várható nálunk. A helyzet Kínában szerencsére napról napra javul.

 

Lehetőségek
Ez egy nagyon nehéz időszak, de mivel nagykereskedők vagyunk, kötelességünk vásárlóink igényeit kielégíteni.
Ahogy biztosan tudja, az AWGifts-ben aromaterápiás termékeket és szappanokat gyártunk. A szappan most nagyon kelendő termék és egyúttal kedves, illatos ajándék.
 

Tudjuk, hogy a kisebb üzleteknek most kevés a vásárlójuk és sok üzlet ideiglenesen zárva van. Ez komoly hatással lehet további működésükre. Szerncsére sok ügyfelünknek van lehetősége otthonról dolgozni és mindent online oldani. Annak érdekében, hogy ebben a helyzetben az Önök segítségére lehessünk, elindítottunk a Dropshipping vásárlás lehetőségét.

 

AWGifts Dropshipping - ez annyit jelent, hogy nagy mennyiségű AWGifts termék áll rendelkezésére és Ön árulhatja ezeket anélkül, hogy raktárhelységre  lenne szüksége vagy Önnek kellene ezeket küldenie vásárlóinak. Egyszerűen csak online árusít...egy cseppnyi munka...a többi a mi gondunk. Ön felveszi a rendelést vásárlójától és továbbítja www.aw-dropship.eu weboladlunkon át hozzánk. Mi feldolgozzuk a rendelést, becsomagoljuk az árut és elküldjük egyenesen az Ön vásárlójának. Valóban egyszerű. Figyelmeztetni szeretnénk viszont, hogy mivel eza szolgáltatás még csak a kezdetekben van, egyenlőre csak angol nyelvű verzióban elérhető. Ebből az okból előfordulhat, hogy itt-ott még kisebb hiba lesz találahtó az oldalon. Szüntelenül dolgozunk azon, hogy fokozatosan minden kedvelt termék megjelenjen itt. Ezért kérjük,ha az a termék, amely iránt érdeklődik még nem kapható itt, legyen türelemmel, biztosan csakhamar elérhető lesz. Esetleg felveheti velünk a kapcsolatot a bizonyos termék esetén és mi bővítjük vele a kínálatot.


Minden nap hoz valamilyen változást, amihez alkalmazkodnuk kell, hogy folymatosan fejlődhessünk, működhessünk. Sok kitartást, türelmet és főleg egészséget kívánunk a jövőbe!


 Vigyázzon magára és vigyázzunk egymásra!

Ne felejtse  felhívni szüleit, rokonait, barátait, hogy ne érezzék egyedül magukat. Nyugalommal, türelemmel és óvatossággal átvészeljük ezt az időszakot.

 Üdvözlettel:

 az AWGifts Team


Caption