AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása 2-3 munkanapot vesz igénybe.
Tömeges árkedvezmény
Rendeljen 10 vagy több darabot ebből a termékcsaládból és nyerjen 5% árkedvezményt
Előnyös ismételt rendelés
Rendeljen újra 30 napon belül és nyerjen 5% árkedvezményt!

10 ml Ho Wood Illóolaj

Termékkód: EO-71

Latin név: Cinnamomum Camphora Var. Glavescens 

A növény használt része: Fa

Származási hely: Kína

Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

A Ho Wood a természetben előforduló linalol egyik leghatékonyabb forrása, amely minden gőzzel desztillált illóolajban megtalálható. Aromáját illetően a Ho Wood Illóolaj egy gyönyörű illatú faolaj. Érzelmileg, tekintettel a linalol-tartalomra, a Ho Wood illóolaj "békés" olaj. Nyugtató, és jó választás, ha pihenni vagy lazítani szeretne. A Ho Wood olajban található magas mennyiségű természetes linalol széles körű aromaterápiás előnyöket nyújt, például segít az álmatlanságban, antidepresszáns és immunstimuláló hatása van és elősegíti az új sejtek növekedését. Ezért a Ho Wood különösen megfelő összetevő az öregedésgátló és érett bőrt ápoló kozmetikai termékeknél.

Származási hely China
Súly 0,04Kg /darab
Szállítási súly 0,04Kg
Méretek 65x24 (mm)
Anyag/Összetevők Cinnamomum Camphora Var. Glavescens
CPNP
UFI
Vonalkód 5055796529087
MSDS Ho Wood Essential Oil MSDS
Anyag/Összetevők
Vonalkód