AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása 2-3 munkanapot vesz igénybe.
Tömeges árkedvezmény
Rendeljen 10 vagy több darabot ebből a termékcsaládból és nyerjen 5% árkedvezményt
Előnyös ismételt rendelés
Rendeljen újra 30 napon belül és nyerjen 5% árkedvezményt!

10 ml Gyömbér Illóolaj

Termékkód: EO-24

Latin név: Zingiber Officinale 

A növény használt része: Gyökerek

Származási hely: India

Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

A gyömbér illóolajat a Zingiberaceae officinale növényből nyerik, mely más néven közönséges vagy jamajkai gyömbérként ismert. Az olajat gőzdesztillációval extrahálják a növény hámolatlan vagy szárított, megőrölt gyökeréből. Melegítő olaj, mely különösen jó emésztésre, valamint hatékony émelygés és hányás ellen.

A gyömbérolajnak számos terápiás tulajdonsága van. Repedések, ízületi gyulladás és karbunkulumok fájdalmainak enyhítésére szolgál. Segít a másnaposság leküzdésében, mozgásszervi betegségek, megfázás, influenza, köhögés, szinuszitisz, torokfájás, bőrfájdalmak, hasmenés, vastagbélgyulladás, görcsök, hidegrázás és láz esetén. Párologtatóban használva ez az olaj harcol a szomorúság és a depresszió ellen, és energetizáló tulajdonságainak köszönhetően remek afrodiziákum. Cseppentsen egy csepp olajat a zsebkendőre, és inhaláljon az émelygés és megfázás tüneteinek kezelésére.

A gyömbér Indiából, Kínából és Jáváról származik, de Afrikában is előfordul. A régi szanszkrit és kínai szövegek is említik már a gyömbér gyógyszerként való használatát. Az ókori görög, római és arab irodalomban is szerepel. A szárított gyömbért gyomorfájás, hasmenés, torokproblémák és émelygés gyógyítására használták.

Származási hely India
Súly 0.04Kg /darab
Szállítási súly 0.04Kg
Méretek 65x24 (mm)
Anyag/Összetevők Zingiber Officinale
CPNP
UFI
Vonalkód 5055796528615
MSDS Ginger Essential Oil MSDS 2016
Függelék IFRA
Anyag/Összetevők
Vonalkód