AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása 2-3 munkanapot vesz igénybe.
Tömeges árkedvezmény
Rendeljen 10 vagy több darabot ebből a termékcsaládból és nyerjen 5% árkedvezményt
Előnyös ismételt rendelés
Rendeljen újra 30 napon belül és nyerjen 5% árkedvezményt!

10 ml Zsálya Illóolaj

Termékkód: EO-07

Latin név: Salvia Sclarea

A növény használt része: Felső levelek

Forrás: Franciaország 

Extrahálási módszer: gőzdesztilláció 

A Zsálya illóolajat gőzdesztillációval extrahálják a Salvia sclarea virágos felső részéből és leveleiből. A növény Dél-Európából származik, a belőle nyerhető olaj miatt ma Franciaországban és Oroszországban is termesztik. Ennek az olajnak a legnagyobb előnye az idegekre gyakorolt nyugtató hatása, továbbá különösen hasznos női panaszok és betegségek esetén. Segíti a bőrproblémák, például pattanások, gyulladások és fekélyek enyhítését.

A zsálya hasznos azok számára, akik depresszióban, stresszben és álmatlanságban szenvednek. Használata ajánlatos fájdalmas vagy rendszertelen mestruáció esetén. Enyhíti a változókor kellmetlen tüneteit, mint a hőhullámok, éjszakai izzadás szívdobogás, ingerlékenység, valamint fejfájás és szédülés.
Jó az emésztésre és a vesékre is. Használata csak kis mennyiségben ajánlott, mert a nagyobb adagok felfájást okozhatnak. 

A középkorban Krisztus szemének, Oculus Christinek nevezték ezt az olajat, azóta is magasra értékelt gyógyító hatásának köszönhetően. A világ több részén használatos aromaterápia és természetgyógyászat terén egyaránt, Jamaika lakosai például fekélyek tisztítására és hűtésére használják, valamint a szemgyulladás kezelésére.

Származási hely Russia
Súly 0.04Kg /darab
Szállítási súly 0.04Kg
Méretek 65x24 (mm)
Anyag/Összetevők Salvia Sclarea
CPNP
UFI
Vonalkód 5055796528448
MSDS CLP SDS
MSDS IFRA Certificate
MSDS Allergen Declaration
Anyag/Összetevők
Vonalkód