Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
Találj a legjobb ajándékokra még ma!.
A rendelések feldolgozása 2-3 munkanap.

Holt Tengeri Iszap - Olíva Tömbszappan

Termékkód: ArtS-25

A Holt Tengeri Iszapot tartalmazó Olíva Szappan eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket. A sók és az ásványok, mint például a magnézium, kálium és kalcium, természetes kátrány és szilícium, melyeket a holt tenger iszapa tartalmaz, segítenek a bőr hibáinak enyhítésében, ajánlott akné és ekcéma esetén.

A Nagykereskedelmi Olíva Szappanok a legjobb összetevőkből készültek. Külsőleg lenyűgözőek, csodás illatuk van és gyengéden ápolják a bőrt. Kézműves termék, hagyományos hideg módszerrel készül és tulajdonképpen az egyik legrégibb típusú szappanok egyike. 

A növényolajokból készült szappannak több kedvező hatása van a bőrre. Nem tartalmaz SLS parabéneket, a természetes olajok védik és ápolják a bőrt és hozzásegítik a fiatalság és rugalmasság megőrzéséhez. Ezen kívül minden szappannak más, speciális tualjdonságai vannak az illóolajoknak és más természetes összetevőknek köszönhetően, melyeket tartalmaznak.

A szappanokat egyenesen Spanyolországból szállítjuk be, ahol a világ egyik legminőségibb olívaolajából készülnek.

1.25 kilogrammos súllyal kaphatók, egy téglából 10-12 darab szelhető.

Származási hely Spanyolország
Súly 1.25Kg /darab
Szállítási súly 1.25Kg
Méretek 27x5.2x9 (cm), 1.264L, 0.989Kg/L
Anyag/Összetevők Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Maris Limus Extract (Silt/Dead Sea Mud), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, CI 50420
CPNP
UFI
Vonalkód 5055796589890
Függelék Certificate of Sustainable Palm Oil
Anyag/Összetevők
Vonalkód