Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Találj a legjobb ajándékokra még ma!.

Aloe Vera - Olíva Tömbszappan

Termékkód: ArtS-09

Az aloe vera nyugtataja a bőrt és gyógyítja a sebeket, égéseket, pszoriázist, aknét és a véraláfutásokat. Használata ajánlott napozás, borotválkozás vagy depiláció után. Ezen kívül antibakteriális és gombaölő hatású.

A Nagykereskedelmi Olíva Szappanok a legjobb összetevőkből készültek. Külsőleg lenyűgözőek, csodás illatuk van és gyengéden ápolják a bőrt. Kézműves termék, hagyományos hideg módszerrel készül és tulajdonképpen az egyik legrégibb típusú szappanok egyike. 

A növényolajokból készült szappannak több kedvező hatása van a bőrre. Nem tartalmaz SLS parabéneket, a természetes olajok védik és ápolják a bőrt és hozzásegítik a fiatalság és rugalmasság megőrzéséhez. Ezen kívül minden szappannak más, speciális tualjdonságai vannak az illóolajoknak és más természetes összetevőknek köszönhetően, melyeket tartalmaznak.

A szappanokat egyenesen Spanyolországból szállítjuk be, ahol a világ egyik legminőségibb olívaolajából készülnek.

1.25 kilogrammos súllyal kaphatók, egy téglából 10-12 darab szelhető.

Származási hely Spanyolország
Súly 1,25Kg /darab
Szállítási súly 1,25Kg
Méretek 27x5,2x9 (cm), 1,264L, 0,989Kg/L
Anyag/Összetevők Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Amylcinnamal, Citronellol, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Geraniol, CI 19140, Coumarin, Eugenol, CI 42045
CPNP 1560406
UFI
Vonalkód 5055796528264
Függelék Certificate of Sustainable Palm Oil
Anyag/Összetevők
Vonalkód