AWGifts Magyarország

Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

+36 21 2526699
A rendelések indítása 2 munkanapot vesz igénybe.


Üdvözöljük az AWGifts Magyarország oldalán - az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Amennyiben olyan ajándákáru nagykereskedőt keres, aki minden héten új kínálatot vagy akciót hoz és a legjobb ajánlatokat mutatja be, jó helyen jár. 

Az AWGifts-ben igyekszünk a legjobbat kínálni a nagykereskedelmi ajándéktárgyakból, örömet szerezni vásárlóinak és hozzásegíteni Önt üzlete sikereihez, mint az egyetlen nagykereskedő,aki kézi gyártású ajándékokat szállít be Indiából, Indonéziából és Kínából. Ezen kívül anyavállalatunk Nagy Britanniában ajándékokat gyárt az Aromaterápia, Otthon Illatai és Fürdőszobakiegészítők családjaiba. Az irodákkal, raktárokkal és specializált alkalmazottainkkal egész Ázsiában és a Nagy Britanniában, Spanyolországban és Szlovákiában található disztribúciós raktárainkkal teljesíteni tudjuk vásárlóink nagyobb és kisebb elvárásait. Már 1995-től, több mint 50 000 regisztrált kiskereskedő és vállalkozó növeli bevételét a velünk való üzletelésnek köszönhetően.

Igazságos Üzletelés 1995 óta - Illatosító Pálcikák és Tömjén Füstölők Fő Beszállítója - Magas Minőségű Pezsgő Bombák Gyártója - Szakértő a Szójagyertyákat illetően - Széles választék az Aromaterápia terén - Új Termékek és Ajánlatok minden héten - Szappanvirágok és Sólámpák a legjobb árajánlatokban  és sokminden más. Böngéssze át ajánlatunkat és növélje bevételét termékeink segítségével.

Caption

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás az összes 50 000 HUF + ÁFA feletti rendelésre.

Bónusz az első rendeléshez 50 000HUF
feletti rendelés esetén

Amennyiben első rendelésének értéke meghaladja az 50 000HUF+ÁFA összeget, automatikusan 5% árkedvezményt nyújtunk Önnek az egész rendelésre.

Gold Reward tagság

Rendeljen rendszeresen, váljon Gold Reward taggá és élvezze a maximális árkedvezményeket

további információk

Caption

Vásároljon részlegek szerint

Amennyiben nem biztos benne, mit is keres, a legjobb választás a legközkedveltebb részlegeink egyikében kezdeni a böngészést és választani a leggyorsabban fogyó  termékekből boltjába vagy webáruházába.

Aromaterápia
Mennyei Fürdő
Gyertyák és Gyertyatartók
Egzotikus Füstölők
Vintage Ajándékok
Eko Táskák és Válltáskák
Drágakövek és Ezoterika

Otthon és Kert

Kézi készítésű termékek
Abban az esetben, ha kézműves termékeket keres, a legjobb helyen jár. Vessen egy pillantást kézi készítésű szappanainkra, esszenciális olajainkra, pezsgő fürdőbombáinkra és sokminden másra ajánlatunkból...

Szójagyertyák Fa Kanóccal
Illóolaj Keverékek
Kézműves Szappanok


Pezsgő Fürdőbombák

Fontos, hogy lelkesedjen azért, amit csinál... Több mint 3000 ajándék és ajándéktárgy online. Vásárlóink nagyon fontosak számunkra. Rendszeres vevőinket Gold Reward Bónusszal jutalmazzuk. Az új vásárlók kaphatnak Bónuszt az Első Megrendeléshez. Tekintse meg fő részlegeinket feljebb, vagy lépjen a menübe , ahol a linkek alatt rátalál összes részlegünkre és legkedveltebb termékeinkre. Nagyon örülünk az Önnel való együttműködésnek :)