Aromaterápia-Az otthon illata-Mennyei fürdő

Az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Magyarország

tel.: +421 33 558 60 74                  e-mail: [email protected]
A rendelések feldolgozása jelenleg 2-3 munkanapot vesz igénybe.


Üdvözöljük az AWGifts Magyarország oldalán - az Ön Ajándékáru Nagykereskedője

Amennyiben olyan ajándákáru nagykereskedőt keres, aki minden héten új kínálatot vagy kedvezményeket hoz és a legjobb ajánlatokat mutatja be, jó helyen jár. 

Mi az AWGifts-ben igyekszünk a legjobbat kínálni a nagykereskedelmi ajándéktárgyakból, örömet szerezni vásárlóinak és hozzásegíteni Önt üzlete sikereihez, mint az egyetlen nagykereskedő,aki kézi gyártású ajándékokat szállít be Indiából, Indonéziából és Kínából. Anyavállalatunk Nagy Britanniában saját gyátású termékekkel látja el Aromaterápia, Otthon Illata és Mennyei fürdő termékcsaládjainkat. Az irodákkal, raktárokkal és specializált alkalmazottainkkal egész Ázsiában és a Nagy Britanniában, Spanyolországban és Szlovákiában található disztribúciós raktárainkkal teljesíteni tudjuk vásárlóink nagyobb és kisebb elvárásait. Már 1995-től, több mint 50 000 regisztrált kiskereskedő és vállalkozó növeli bevételét a velünk való üzletelésnek köszönhetően.

Tisztességes kereskedés 1995 óta - Füstölők importőre - Fürdő kiegészítők gyártója - Szójaviasz gyertyák szakértője - A legjobb aromaterápiás termékcsaládok kínálata - Új termékek, ajánlatok és kedvezmények minden héten - A legjobb szappanvirágok, sólámpák és még sok minden más. 

Caption
Caption
Caption
Caption
Caption
Caption

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás az összes 50 000 HUF + ÁFA feletti rendelésnél.

Bónusz az első rendeléshez 

Amennyiben első rendelésének értéke meghaladja az  50 000HUF+ÁFA összeget,  5% árkedvezményt nyújtunk az egész rendelésre.

Gold Reward tagság

Rendeljen rendszeresen, váljon Gold Reward taggá és élvezze a maximális árkedvezményeket.

Saját címkével

Saját címkéjével forgalmazhatja márkáját és saját személyiségét adhatja kedvenc termékeihez.

Caption

Vásároljon részlegek szerint

Amennyiben nem biztos benne, mit is keres, a legjobb választás a legközkedveltebb részlegeink egyikében kezdeni a böngészést és választani a leggyorsabban fogyó  termékekből boltjába vagy webáruházába.

Tekintse meg az alábbi részlegeket, bármilyen szakterületről is legyen szó, olyan termékeink vannak, amelyek növelhetik forgalmát.


                           Aromaterápia
                          Mennyei fürdő
                   Gyertyák és gyertyatartók
                       Füstölők és állványok
                   Ajándékok és dekorációk
                             Otthon és kert
                                 Ékszerek
                   Drágakövek és ezotéria

Szeretjük az ajándékokat :) Fontos, hogy lelkesedjen azért, amit csinál... 1995 óta folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb nagykereskedelmi ajándékokat hozzuk vásárlóinknak Európában és világszerte. Biztosítjuk róla, hogy elkötelezett ügyfélszolgálatunk mindig gondoskodik Önről.  A rendszeres vásárlóink több féle kedvezményt kapnak Gold Reward klub tagságuknak köszönhetően. Ha még nem rendelt tőlünk, 50 000Ft feletti rendelésnél 5% kedvezményt adunk. Tekintse meg fő részlegeinket és a legkelendőbb termékcsaládokat. Örülünk, hogy együtt üzletelhetünk :)